header website tinne 2 Een verblijf dat je bijblijft...

Win-win lening


Camping Houtum investeert in de toekomst.


Camping Houtum is al reeds meer dan 40 jaar actief in het verblijfstoerisme in de Kempen en ondertussen toe aan de derde generatie van familiale uitbaters. We blijven innoveren en moderniseren door te investeren in eigen infrastructuur om de bestaande dienstverlening te optimaliseren. Zo blijft onze kijk toekomstgericht!

Ook voor de financiering richt Camping Houtum zich met jonge ondernemers op nieuwe eigentijdse financieringsvormen. De Vlaamse Overheid schept de gelegenheid aan particulieren om ondernemingen rechtstreeks te financieren via een win-win lening. Dit is een formule met een staatswaarborg en fiscale voordelen waardoor het rendement tot 4.5% kan bedragen, veel interessanter dan een spaarrekening. Wij kiezen voor een coupure van € 8000 met een looptijd van 8 jaar en het maximale rendement voor de belegger: 2% rechtstreekse rente, 2,5% via uw belastingsaangifte en in het eerste jaar éénmalig 2% extra rendement in de vorm van waardebons.
Vanaf een inleg van € 10.000 zijn ook op maat gemaakte afbetalingsplannen mogelijk.

Alle info over ons aanbod kan je vinden via deze link.

Meer info over de win-win lening is te vinden op www.pmvz.eu/winwinlening

Heb je interesse? Contacteer ons voor meer info via e-mail op info@campinghoutum.be of via het aanvraag formulier op de website.

De oproep voor 2018 loopt tot 31 maart, volstorting van het bedrag dient te gebeuren voor 31 mei 2018.