header website tinne 2 Een verblijf dat je bijblijft...

Vaste verblijfplaatsen

Camping Houtum biedt al meer dan 40 jaar staplaatsen aan voor stacaravans of chalets. Volledig uitgerust met electriciteit, water, riool, kabel TV, ... kan je genieten van jouw stukje rust in Kasterlee in alle comfort. Er is plaats voor een 100-tal installaties, met plaatsoppervlaktes van 120 tot 280 m²! Geïnteresseerd? Bekijk onze voorwaarden en prijzen en neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom gewoon een kijkje nemen. De lege plaatsen zijn uitsluitend voorbehouden voor eigen installaties. Kijk bij 'TE KOOP' voor ons ruim aanbod van nieuwe en tweedehands chalets en stacaravans.

1. Aansluitingen

Indien U een vaste kampeerplaats wenst te huren, betaalt U het eerste jaar een éénmalige dossierkost en aansluitrecht voor de nutsvoorzieningen elektriciteit, water en riolering ten belope van 300.00 EUR. De aansluitingen van elektriciteit, water en riolering gebeuren via Camping Houtum tot boven de grond. De verdere aansluiting tot aan de caravan is ten laste van de huurder.

2. Waarborg op de plaats

U betaalt een waarborg ten belope van 1000 EUR. Deze is éénmalig en terugvorderbaar bij vertrek als aan alle voorwaarden is voldaan. Zie ons huishoudelijk reglement. Op eigen initiatief kan deze op een geblokkeerde rekening worden gestort bij een Belgische bank naar keuze. Deze is ook betaalbaar via overschrijving of cash aan de receptie.

3. Verbruikskosten

De televisiedistributie verloopt via satelliet. Wij hebben zelf een installatie staan die over gans de camping signaal distribueert. De jaarlijkse vergoeding voor het digitale signaal wordt u gratis aangeboden.

U beschikt over een elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère. In het abonnement is 150 Kilowatt gratis verbruik voorzien. Indien u meer verbruikt wordt 0.25 EUR/KW aangerekend.

Water is gans het jaar te gebruiken. Er zit per plaats een aansluiting in de grond zodat u zelf kan kiezen of u in de winter al dan niet het water aan laat staan. Hier zit geen meter op en wordt u dus ook gratis aangeboden.

Over gans het park ligt riolering waar u gratis op kan aansluiten.

Gas werkt met gewone propaan bussen. Deze kan u bestellen bij ons en worden dan ter plekke geleverd of u kan deze zelf ergens laten vullen, aan u de keuze.

Afval wordt door ons twee maal per week opgehaald. Glas, papier&karton, GFT zijn gratis. Restafval en PMD werkt met speciale zakken te verkrijgen op de receptie. De eerste 10 restafval zakken worden u ook gratis aangeboden.

4. Tarieven (wijzigingen onder voorbehoud)

Terrein

Terrein oppervlakte

Tarief

Gemeente-, milieu- en provinciale belasting

Totaal

Terrein 1

Vanaf 130 m²

€ 1 234

€ 106

€ 1 340

Terrein 2

Vanaf 150 m²

€ 1 464

€ 106

€ 1 570

Terrein 3

Vanaf 200 m²

€ 1 744

€ 106

€ 1 850

Terrein 4

Vanaf 250 m²

€ 2 089

€ 106

€ 2 195

 

5. Praktische mededeling – informatie

  • Douche kan in het sanitair aan € 0.25 per minuut
  • Alle aansluitingskosten vanaf aansluitpunt zijn ten laste van de verblijver.
  • Ons seizoen loopt van 1 april tot 31 maart.