header website tinne 2 Een verblijf dat je bijblijft...

Het domein

Domein De Putten is een samenvoegsel van een gezellige camping, een overheerlijke brasserie en binnen- en buitenspeeltuinen. Er is werkelijk voor ieders wat wils: ravotten voor de kleinste, lekker tafelen voor de ouders, genieten van de rust en zo veel meer...

Geen zin om te koken? Onze seizoensmenu's zijn om duimen en vingers van af te lekken... Neem je liever een eigen pot mee om wat soep of lekkere frietjes af te halen. Dat kan!

Zorgeloos kan je je kinderen uren laten ronddolen in de binnen- en buitenspeeltuinen waar ze zich nooit vervelen en vele vriendjes en vriendinnetjes leren kennen.

De dierenliefhebbers kunnen de mooie geitenwei bewonderen. Als je wat brood bij hebt komen ze misschien wel tot bij jou...

Maak je graag een huifkartocht op een authentieke huifkar met een typisch Brabants trekpaard? Reserveer op voorhand en ontdek zo de weilanden en bossen van de streek.

Als je 's avonds moe bent en gewoon even wil relaxen kan dat met een smakelijk streekbiertje op het terras. Je kan proeven van alle Belgische trappist bieren en zo veel meer!

Nog niet overtuigd? Neem een kijkje op de website van onze partner www.domeindeputten.be.

Klik hier om onze folder te lezen.