header website tinne 2 Een verblijf dat je bijblijft...

Opening Belgische showroom

Al plannen op 1 of 2 maart? Wat dacht je van een authentieke Estse sauna?

Iglucraft opent officieel hun eerst showroom in België, bij ons op Camping Houtum. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. We serveren je een hapje en een drankje, je kan een kijkje komen nemen in één van de drie hutten en last but not least geeft onze Estse sauna meester een workshop als introductie tot de echte sauna traditie.

Iglucraft produceert handgemaakte huisjes en sauna's. Hun producten, design en materialen zijn allemaal natuurlijk ontwikkeld. Wat hun het meest trots maakt is het gebruik van een eeuwenoude houtkap techniek waarmee de buitenkant van hun producten gemaakt worden. Het is een homage aan hun voorouders die dit vakmanschap van generatie op generatie lang hebben doorgegeven. Verstopt achter deze robuuste en oude look zit echter al het moderne comfort dat je nodig hebt. Dat maakt van Iglucraft een emotie die je kan voelen en zelfs in kan leven.

Dus neem even tijd... tijd om de emoties en de echte Estse sauna te ervaren. We verwachten je op Camping Houtum (Houtum 39, Kasterlee) op:
Vrijdag 1 maart van 12 tot 20u
Zaterdag 2 maart van 10 tot 18u.

Tot dan!