header website tinne 2 Een verblijf dat je bijblijft...

Reserveer je plek!

 

Tijdens het weekend van 21 tot 23 juni 2019 is het weer GMM!

Zoals vorige jaren kan je ook weer bij ons terecht voor een rustige plek met alle comfort om te genieten van wat welverdiende nachtrust na al het headbangen, moshpitten en crowdsurfen op de festivalweide.

Je kan kiezen uit twee soorten plaatsen: een normale plek met elektriciteit of een tentplaats zonder elektriciteit.
In beide is steeds gratis gebruik van wifi, douches, 1 parkeerplaats aan de ingang van de camping, gebruik van de shuttle dienst en water tappen en lozen inbegrepen.

Een normale plaats meet 5 bij 10 meter en kan gebruikt worden zoals je zelf wil: een camper, caravan, tent of zelfs meerdere op 1 plek. Zolang je maar binnen de afmetingen blijft is alles ok. Je krijgt bovendien ook maar 1 stekker ter beschikking van 5 ampère/1000W. De prijs bedraagt € 225 voor het weekend per plaats.

Een tentplaats meet 5 bij 5 meter en mag één of meerdere tenten bevatten. Ook hier is de regel: blijf gewoon tussen de lijnen. Elektriciteit is hier niet mogelijk. De prijs bedraagt € 150 voor het weekend per plaats.

Aankomen kan voor beide plaatsen al vanaf donderdag 10u, vertrek is maandag ten laatste 17u. Tijd genoeg dus om aan te komen en uit te slapen, no rush here!
De arrangementsprijs geldt voor gans deze duur. Je mag uiteraard later aankomen of vroeger vertrekken. Je plaatst komt hierdoor niet te vervallen maar de prijs blijft wel dezelfde. Het is dus enkel mogelijk de arrangementsprijs te boeken voor deze periode.

Ontbijt kan je optioneel bij boeken voor € 10 per persoon per dag. Ontbijt wordt geserveerd op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag (NIET op donderdag dus!). Ontbijt is continentaal: lekkere broodsoorten, beleg & kaas, jam & choco, fruit & yoghurt, water & fruitsap, koffie & thee.

De shuttledienst is net als vorig jaar een wegtram die langs een bosweg naar Graspop rijdt. Hierdoor kunnen we korte ritten doen maar wordt je wel iets verder van de ingang afgezet (parking Prinsenpark). Omdat we een bosweg volgen is de shuttletram geen luxueus voertuig en ook beperkt in plaats per rit. De shuttle blijft continue rijden vanaf 14u tot 3u30. Per uur is een heen en weer rit. 
We raden sterk aan de fiets mee te nemen en hiermee de korte 6km te overbruggen! Dit is slechts 20 minuten rijden en je kan vlak voor de hoofdingang je fiets veilig stallen op een bewaakte parking. Gratis, snel en bovendien nog sportief ook! We leggen je ter plekke graag de weg uit.

Supermarkten zijn er meer dan genoeg in de buurt. Op slechts 5 minuten wandelen is er een Lidl die alle dagen geopend is van 8:30 tot 20:00. Op zondag voormiddag kan je in het centrum van Kasterlee ook terecht in de Spar (15 minuten wandelen).

Betaling van zowel je plaats als het ontbijt gebeurd bij reservatie. Annulaties tot 30 dagen voor aankomst geven recht op 100% terugbetaling, tot 7 dagen voor aankomst 50%, daarna no refund. Je kan wel kostenloos je reservatie op iemand anders' naam laten zetten. Terugvorderen van je betaling doe je dan zelf bij nieuwe gelukkige huurder.

RESERVEER HIER JE PLEK!